Productbeschrijving

Vonk! Fondsen werven met hoofd en hart
€ 24,50 (incl. BTW) + € 6,75 Verzending


How is it possible that a diary of a thirteen-year-old girl has such a huge impact on millions of people all over the world, even seventy years after her death? Is it because we know how cruel her life would end? Because her diary was written exceptionally well and so many people identify with her? The Diary of Anne Frank means a lot of things for us and for our time, as you can read in the interviews in this book, which were taped for the documentary The Magic of the Diary of Anne Frank.

'Je inzetten voor de maatschappij is een inspirerende activiteit. Financiering en samenwerkingspartners zoeken is creatief en leuk. Je moet komen tot een inspirerend verhaal dat anderen enthousiasmeert. Ik noem dat de ‘vonk’: de verbinding tussen gevers en organisatie die voortkomt uit een gevoel iets te kunnen bijdragen aan een maatschappelijk vraagstuk. In dit boek gaan we op zoek naar de vonk. Naar jouw vonk!' (Petra Hoogerwerf)
 
Auteur Petra Hoogerwerf
Uitgever Lenthe Publishers
Soort Met foto’s
Taal Nederlands
Afmetingen 10x226x210 mm
Prijs 24,50
ISBN 9789075458701

» Effectiever fondsen werven, o.a. door crowdfunding
» Sponsors blijvend binden
» Kosten besparen
» Geld verdienen

Het boek 'Vonk! Fondsen werven met hoofd en hart' is een echt inspiratie-en-doe-boek, vol met voorbeelden uit de praktijk van sponsoring en fondsenwerving, als je voor de samenleving aan de slag bent of wilt gaan. Of je nu 500 euro wilt ophalen voor jouw buurtinitiatief of een ambitieus doel voor ogen hebt waar je tonnen voor nodig hebt! Voor al die mensen die zich inzetten voor de ontwikkeling en het welzijn van de samenleving. Dat kan gaan om sport, welzijn, kunst en cultuur, religie, natuur en milieu, onderwijs, jeugd en ouderenwerk, gezondheidszorg en ontwikkelingssamenwerking.

Terug naar boekwinkel overzicht

►Wilt u wekelijks op de hoogte blijven van het wel en wee in Het Land van Goed Doen, blijft u ons dan volgen via het kosteloze DDB Journaal of bezoek onze voortdurend geactualiseerde website www.dedikkeblauwe.nl. U vindt daar duizenden artikelen, columns en commentaren: een ware schatkamer. Aanmelden voor een gratis abonnement op DDB Journaal: klik hier.
 
►Wilt u helemaal up-to-date zijn: volg ons dan op twitter (@dedikkeblauwe) voor het laatste nieuws, op Face-book voor de laatste bloopers en roddels en op LinkedIn om mee te discussiëren met andere beslissers in de wereld van doneren en sociaal investeren.

Alvast Bestellen - Vonk! Fondsen werven met hoofd en hart

Voornaam
Achternaam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoon
Land


Adres
Postcode
Plaats
Coupon
Bestelling opmerkingen
Betaling na levering dmv factuur