Team Lenthe

Dominique van der Mee
Directeur

Dominique van der Mee studeerde kunstgeschiedenis en heeft haar sporen nagelaten in reclame, pr, ontwerp en organisatie van bedrijfsevents als eventmanager kunst en cultuur. Ze is oprichter van Arthunters en partner van Studio Harkmann. Voor Stichting Lenthe leidt ze al sinds 1996 projecten, waaronder events voor De Dikke Blauwe, The Fundraiser, Tableau, Nationaal Atelier en De Dag van het Mecenaat.

Johan Dijk
Uitgever


Kirsten Karmiggelt
Contentconversie

Kirsten is freelance tekstschrijver. Ze werkt inmiddels tien jaar voor Lenthe. Eerst als eindredacteur van De Dikke Blauwe, The Fundraiser en alle boektitels, nu als contentconversiemanager.

Alwine Dijkstal
Finance

Alwine Dijkstal startte haar loopbaan, na een studie International Management, bij Lenthe Publishers & Consultants. Na een aantal jaren maakte ze de overstap naar de reclame- en communicatiebranchet. Naast haar opdrachten als freelancer is Alwine bij Stichting Lenthe verantwoordelijk voor de financiële taken.Heidy Hardeman
Eindredacteur en projectmanager

Heidy Hardeman is freelance projectmanager/eindredacteur. Ze heeft een jarenlange ervaring in begeleiding van magazines (print en digitaal) en het onderhoud van online platforms. Ze neemt o.a. de productie van De Dikke Blauwe en The Fundraiser voor haar rekening en coördineert de diverse events van Stichting Lenthe.


André Weigand
Vormgever

André maakte tropenjaren als hoofdredacteur van diverse consumentenmagazines en technische vaktijdschriften en begon in de vroege jaren negentig een productiebureau voor uiteenlopende publicaties: tekst en grafische vormgeving als een one-stop-shopping service. Het vormgevingsaspect beklijfde zozeer dat het terloops zijn main activity werd.


Edwin Venema
Adviseur van de hoofdredactie Filantropie en commentator

Edwin is meer dan vijftien jaar hoofdredacteur geweest van De Dikke Blauwe, Hij schreef in deze periode meer dan 1.500 artikelen en commentaren over filantropie en was eindredacteur van meer dan 50 boeken. Edwin is nu zelfstandig ondernemer met zijn eigen redactiebureau schrijft commentaren op persoonlijke titel. 


Ruud Hollander
Adviseur van de hoofdredactie Kunst & Cultuur en commentator

Ruud is freelance uitgever en was hoofdreacteur van Psychologie Magazine en Happinez. Eerder maakte hij onder meer RailsSafe en Yoga Magazine. Ook begeleidde hij opinietijdschrift Vrij Nederland bij de overgang van weekblad naar maandblad.