Productbeschrijving

De nog meer ergste dieptepunten
€ 24,50 (incl. BTW) + € 6,75 Verzending

 
Een pleeggezin is het beste alternatief voor kinderen die niet bij hun eigen ouders kunnen opgroeien. Jaarlijks wonen zo'n 25.000 kinderen voor kortere of langere tijd bij pleegouders. Pleegouders zijn dringend nodig. Toch weten zes op de tien Nederlanders niet wat pleegzorg is. De meesten nemen aan dat ze helemaal niet in aanmerking komen voor het pleegouderschap
 
Jij boft dat je mij hebt! is niet alleen boeiend voor iedereen die reeds bij pleegzorg betrokken is - van professionals in de pleegzorg tot pleegouders en pleegzinderen zelf - maar vooral ook voor betrokken buitenstaanders die de pleegouder in zichzelf nog moeten of kunnen ontdekken.
 
Auteur Marga Baas en Anja Breijer
Uitgever Lenthe Publishers
Soort Met foto’s
Taal Nederlands
Afmetingen 10x226x210 mm
Prijs 24,50
ISBN 978-90-75458-75-6

Jij boft dat je mij hebt! overtuigt door een rake mix van openhartige interviews en zeer praktische informatie over het belangrijke werk van pleegouders en pleegzorg. Veel mensen weten bijvoorbeeld niet dat je als alleenstaande pleegouder kunt worden. Ervaring met het opvoeden van kinderen is niet noodzakelijk. 55-plussers komen ook in aanmerking. Evenals gezinnen met twee vaders of twee moeders. Weinig geld of een niet al te goot huis zijn geen belemmering. Ook een drukke baan niet. Je kunt die vorm van pleegzorg kiezen die het beste bij je past: crisis-, weekend-, vakantie-, of langdurende pleegzorg.

Alvast Bestellen - Jíj boft dat je mij hebt! Openhartige gesprekken over pleegzorg

Voornaam
Achternaam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoon
Land


Adres
Postcode
Plaats
Coupon
Bestelling opmerkingen
Betaling na levering dmv factuur