Jíj boft dat je mij hebt! Openhartige gesprekken over pleegzorg

Een pleeggezin is het beste alternatief voor kinderen die niet bij hun eigen ouders kunnen opgroeien. Jaarlijks wonen zo'n 25.000 kinderen voor kortere of langere tijd bij pleegouders. Pleegouders zijn dringend nodig. Toch weten zes op de tien Nederlanders niet wat pleegzorg is. De meesten nemen aan dat ze helemaal niet in aanmerking komen voor het pleegouderschap…
 
Jíj boft dat je mij hebt! is niet alleen boeiend voor iedereen die reeds bij pleegzorg betrokken is - van professionals in de pleegzorg tot pleegouders en pleegzinderen zelf - maar vooral ook voor betrokken buitenstaanders die de pleegouder in zichzelf nog moeten of kunnen ontdekken.
            
Het boek overtuigt door een rake mix van openhartige interviews en zeer praktische informatie over het belangrijke werk van pleegouders en pleegzorg. Veel mensen weten bijvoorbeeld niet dat je als alleenstaande pleegouder kunt worden. Ervaring met het opvoeden van kinderen is niet noodzakelijk. 55-plussers komen ook in aanmerking. Evenals gezinnen met twee vaders of twee moeders. Weinig geld of een niet al te goot huis zijn geen belemmering. Ook een drukke baan niet. Je kunt die vorm van pleegzorg kiezen die het beste bij je past: crisis-, weekend-, vakantie-, of langdurende pleegzorg.
 
Titel: Jíj boft dat je mij hebt! Openhartige gesprekken over pleegzorg
Auteur: Marga Baas en Anja Breijer
Aantal pagina’s:145
ISBN: 978 907 545 875 6
Prijs: 24,50 (incl. btw, excl. verzendkosten)

Bestel Jíj boft dat je mij hebt!

Dit boek kost €24,50.
Vul onderstaand formulier in en click op 'Nu bestellen'. Velden gemarkeerd met een rood streepje zijn verplicht. Verzendkosten binnen Nederland en België bedragen € 2,50.
Voornaam
Achternaam
Organisatie
Adres
Postcode
Plaats
Land


E-mailadres
Telefoon
Speciale actiecode
Mail een digitale factuur naar:
Referentie voor uw factuur
Betalingsverplichting