Productbeschrijving

Het Goede Doel – Over goedbedoeld idealisme en doelgericht eigenbelang
€ 19,95 (incl. BTW) + € 6,75 Verzending

Anna Faber en Sipko Prins bouwen samen aan een goed doel dat zich inzet voor mensen met depressie, angst en stress. Jarenlang trekken ze op als team, maar ook in een wankel evenwicht als het gaat om ideaal en eigenbelang. Zij wil het verschil maken in de samenleving, hij werkt aan het in stand houden van de organisatie. Voor beide is geld nodig. Hoe komt dat geld binnen, wat is verantwoorde fondsenwerving? Hoe geef je het geld uit? Deze kantoorroman geeft de lezer een kijkje achter de schermen van goede doelen. 

Auteur Adrianne Dercksen: 'Ik heb twintig jaar gewerkt bij goede doelen en ik heb daar veel meegemaakt. Mijn ervaringen en herinneringen heb ik te boek gesteld in de vorm van een kantoorroman. Mijn opleiding tot historicus en mijn belangstelling voor journalistiek kwamen mij hierbij van pas. Schrijven is zaken en gedachten ordenen. Ik hoop dat dit boek herkenbaar is voor mensen die werken bij goede doelen en een eyeopener voor mensen die geven aan goede doelen.'

Klik hier voor een uitgebreid interview met Adrianne Dercksen.

►Wilt u wekelijks op de hoogte blijven van het wel en wee in Het Land van Goed Doen, blijft u ons dan volgen via het kosteloze DDB Journaal of bezoek onze voortdurend geactualiseerde website www.dedikkeblauwe.nl. U vindt daar duizenden artikelen, columns en commentaren: een ware schatkamer. Aanmelden voor een gratis abonnement op DDB Journaal: klik hier.
 
►Wilt u helemaal up-to-date zijn: volg ons dan op twitter (@dedikkeblauwe) voor het laatste nieuws, op Face-book voor de laatste bloopers en roddels en op LinkedIn om mee te discussiëren met andere beslissers in de wereld van doneren en sociaal investeren.