Productbeschrijving

De nog meer ergste dieptepunten
€ 19,95 (incl. BTW) + € 6,75 Verzending

 
Marije van der Meij en Peter Scholten weten op basis van eigen ervaring in de praktijk, onderzoek en advies dat de praktijk van non-profit bepaald niet maakbaar is. Maar een complexe praktijk is geen alibi voor niet onderzoeken, te-kort-door-de-bocht-analyses of het pimpen van resultaten. Ondanks de weerbarstige praktijk van het non-profitbestaan, is vergroten van efficiëntie en effectiviteit wel degelijk mogelijk.

 
Auteurs Peter Scholten
Marije Van Der Meij
Uitgever Lenthe Publishers
Taal Nederlands
Afmetingen 10 x 234 x 170 mm
Prijs 19,95
ISBN10 9075458665
ISBN13 9789075458664

Daarvoor geeft hun pas verschenen boek 'Dan ga ik liever op vakantie...' de handvatten.Het is een verfrissend, prikkelend en ook praktisch boek voor zowel financiers, bestuurders als uitvoerders in het brede veld van zorg, welzijn, arbeid, sport, cultuur, educatie, milieu en sociale woningbouw. Maar ook voor de goede doelenafdelingen van commerciële bedrijven [MVO-afdelingen of MVO-bedrijven] en allerlei charitatieve fondsen [zowel fondswervende goede doelen als vermogensfondsen], die ook op zoek zijn naar niet-financiële resultaten.

►Wilt u wekelijks op de hoogte blijven van het wel en wee in Het Land van Goed Doen, blijft u ons dan volgen via het kosteloze DDB Journaal of bezoek onze voortdurend geactualiseerde website www.dedikkeblauwe.nl. U vindt daar duizenden artikelen, columns en commentaren: een ware schatkamer. Aanmelden voor een gratis abonnement op DDB Journaal: klik hier.
 
►Wilt u helemaal up-to-date zijn: volg ons dan op twitter (@dedikkeblauwe) voor het laatste nieuws, op Face-book voor de laatste bloopers en roddels en op LinkedIn om mee te discussiëren met andere beslissers in de wereld van doneren en sociaal investeren.