Bestuur Stichting Lenthe

Bestuur Stichting Lenthe: Het bestuur van Stichting Lenthe verricht haar werkzaamheden onbezoldigd en bestaat uit:


Ingrid Mulder - Bestuur Stichting LentheIngrid Mulder - Voorzitter
Ingrid Mulder (1960) heeft veertig jaar ervaring op het gebied van arbeidsvoorwaarden en personeelsvoorzieningen en is sinds 2011 lid van de Zhomer-directie. Tot 2004 was zij actief als senior manager bij Deloitte & Touche Actuariaat & Pensioen, onder meer voor de Unit Mergers & Acquisitions. Daarvoor was zij werkzaam bij Hewitt Associates en AON als actuarieel rekenaar/pensioenadviseur. Ook heeft zij als vrijwilliger van Borstkanker Vereniging Nederland (BVN) deelgenomen in de Afdeling Belangenbehartiging, de werkgroep WAO/WIA en verzekeringen en deelnemer van het Platform Kanker en Werk van de Nederlandse Federatie van KankerpatiĆ«nten.


Bestuur Stichting Lenthe - Willem StortelderWillem Stortelder - Secretaris
Willem Stortelder heeft een achtergrond in marketing en communicatie maar sinds 25 jaar is hij uitsluitend bezig met creatie en innovatie en analyseert hij mensen op hun kerntalenten. Hij is medeoprichter van New Shoes Today en 21 Lobsterstreet, netwerken op dit terrein.
Hij exporteert zijn kennis en kunde naar landen in Europa en daarbuiten in de vorm van lezingen, trainingen en workshops. Hij doet dat steevast zeer interactief omdat hij het persoonlijk ervaren belangrijker vindt dan het cognitief snappen. Hij illustreert dat met frisse verhalen, actuele cases uit eigen praktijk, met humor en oneindig veel creativiteit. Aldus helpt hij mensen en organisaties te bewegen in een door hen gewenste richting.
Zijn adagium: iets kan niet mislukken, het wordt hooguit anders dan verwacht.
Meer op www.willemstortelder.com en  


Niek Poortman MSc - Penningmeester
Niek Poortman (1990) is sinds 2013 werkzaam binnen de afdeling Financiƫn, Control & Informatie bij het Deventer Ziekenhuis. Na zijn HBO-opleiding Bedrijfseconomie bij Saxion Deventer, is hij gestart als compliance medewerker bij het ziekenhuis en in 2015 doorgegroeid naar functioneel applicatiebeheerder van het ziekenhuisinformatiesysteem. In 2020 heeft Niek de WO-studie Data Science Management afgerond. Sindsdien is hij werkzaam als Business Intelligence Expert bij het ziekenhuis. In deze functie zorgt hij ervoor dat data worden omgezet naar bruikbare informatie voor de interne stakeholders door middel van visuele dashboards. Zijn interesse gaat ook uit naar forensic science.
*Voor meer informatie over Stichting Lenthe neemt u contact op met voorzitter

Ingrid Mulder 

E-Mail: ingrid.mulder@kijkover.nl
Phone: +31 6 54 26 49 43