Bestuur Stichting Lenthe

Het bestuur van de Lenthe Foundation verricht haar werkzaamheden onbezoldigd en bestaat uit:
 

Ingrid Mulder - Voorzitter
Ingrid Mulder (1960) heeft ruim twintig jaar ervaring op het gebied van arbeidsvoorwaarden en personeelsvoorzieningen en is sinds 2011 Director Legal, Finance & Tax binnen de Zhomer-directie. Tot 2004 was zij gedurende 14 jaar actief als senior manager bij Deloitte & Touche Actuariaat & Pensioen, ondermeer voor de Unit Mergers & Acquisitions. Daarvoor was zij werkzaam bij Hewitt Associates en AON als actuarieel rekenaar/pensioenadviseur. Ook heeft zij als vrijwilliger van Borstkanker Vereniging Nederland (BVN) deelgenomen in de Afdeling Belangenbehartiging, de werkgroep WAO/WIA en verzekeringen en deelnemer van het Platform Kanker en Werk van de Nederlandse Federatie van KankerpatiĆ«nten.

Willem Stortelder - Secretaris
Willem Stortelder heeft een achtergrond in marketing en communicatie maar sinds 15 jaar is hij uitsluitend bezig met creatie, innovatie en verandering. Hij is medeoprichter van New Shoes Today en 21 Lobsterstreet, netwerken op dit terrein.
Hij exporteert zijn kennis en kunde naar landen in Europa en daarbuiten in de vorm van lezingen, trainingen en workshops. Hij doet dat steevast zeer interactief omdat hij het persoonlijk ervaren belangrijker vindt dan het cognitief snappen. Hij illustreert dat met frisse verhalen, actuele cases uit eigen praktijk, met humor en oneindig veel creativiteit. Aldus helpt hij mensen en organisaties te bewegen in een door hen gewenste richting.
Zijn adagium; iets kan niet mislukken, het wordt hooguit anders dan verwacht.
Meer op www.willemstortelder.com


*Voor meer informatie over Stichting Lenthe neemt u contact op met voorzitter Ingrid Mulder: ingrid.mulder@eimworld.com